Workshops

Ben je opzoek naar een leuke workshop in Enschede en omgeving voor een vrijgezellenfeest of een kinderfeest? Deze kunnen wij voor jouw verzorgen! Tijdens de workshop wordt je creativiteit op proef gesteld en werk je samen met je vriendinnen en/of collega’s een leuk en gezellig middagje aan je eigen kunstwerk. De workshops kunnen op ieder gewenst locatie gegeven worden. Je kunt je inschrijven voor de volgende workshops:

 

CUPCAKE WORKSHOP

Tijdens deze workshop leer je hoe je de cupcakes het beste kunt bekleden en afwerken met verschillende decoraties. De prijs voor deze workshop is  € 40,00 p.p. inclusief alle materialen en cupcakes. Deze workshop duurt gemiddeld drieënhalfuur en wordt gegeven in groepen van vier tot zes personen.

SUIKERBLOEMEN WORKSHOP

Deze cursus is geschikt voor mensen die nog nooit met het medium suikerdeeg hebben gewerkt. Je maakt op deze dag een compleet werkstuk met roosjes en blaadjes. Deze workshop duurt ongeveer zes en half uur en wordt gegeven in groepen van 6 personen. De prijs voor de suikerbloemen workshop bedraagt € 70,00 p.p. inclusief alle materialen en lunch.