Bruidstaart

Een bruidstaart met suikerwerk als aandenken!

Wat is een bruiloft zonder bruidstaart? Een saaie bruiloft. Want zelfs in de modernste setting is deze traditie nog altijd het feestelijke hoogtepunt! Hier kunnen wij voor zorgen! Wij kunnen een bruidstaartopmaat” leveren. Dat wil zeggen dat wij elk gewenst thema kunnen produceren. Onze specialiteiten zijn Engelse bruidstaarten en Amerikaanse bruidstaarten. Alle suikerdecoraties op de bruidstaart worden door ons met de hand gemaakt, van de topper tot aan de kleinste afwerkingsdetail!

Tevens is het mogelijk om een combinaties van een bruidstaart met bij passende cupcakes of cake pops te bestellen, dit is de nieuwe trend die  vanuit de Verenigde Staten naar Europa is overgewaaid.

Voor al onze producten geldt dat ze vers en met onze eigen overheerlijke recept worden gemaakt.
Aangezien er verschillende vullingen zijn kunnen wij een proefpakket leveren me de verschillende smaken, om de vullingen van te voren te proeven. Dit pakket kan alleen bij het bestellen van een bruidstaart besteld worden.

Tevens kunnen wij de bruidstaart op locatie bezorgen. Dewijl er vele mogelijkheden zijn, dient er een afspraak gemaakt te worden om alles tot in detail te bespreken.

Bekijk onze album voor enkele voorbeelden.