Het verhaal van Anna's Cakes

``Samen het mooiste resultaat creëren.``
Wij streven ernaar om uw speciale gelegenheid met een overheerlijke en vooral unieke taart te vieren. Tijdens onze vrijblijvende afspraak horen wij graag wat uw wensen zijn en maken wij voor u, uw speciale taart.

Annas Cakes in de media
Nominaties en prijzen Anna s Cakes

Ons bedrijf

Anna’s Cakes is sinds 2006 een begrip in de “taart wereld”. Door het volgen van verschillende cursussen in verschillende landen en eigen creativiteit, zijn wij in staat om de lekkerste smaken, meest elegante ontwerpen en exclusieve taarten te ontwerpen om jouw speciale dag met een pronkstuk te vieren.

Onze assortimenten bestaat uit:
Standaard taarten
Bruidstaarten
Speciale taarten
Suikerbloemen
3D taarten
Cupcakes
Cake pops
Koekjes en gebak
High Tea
Workshops

Uiteraard zitten wij niet stil en proberen wij steeds nieuw lekkernijen uit. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan via Facebook en Instragram!

 

Nominaties, beurzen en media

Om ervaring op te doen en anderen te laten genieten van onze kunstwerken hebben wij in de afgelopen jaren op diverse beurzen gestaan en hebben wij aan verschillende wedstrijden meegedaan. Zo hebben wij in de afgelopen jaren meegedaan aan de “Dutch Cake Event” en “Holland Sugar Art Show”. Tevens hebben wij op verschillende bruids- en ondernemersbeurzen gestaan met onze exclusieve producten.

Ook waren wij te zien te zien en te horen op radio en TV en stonden wij in diverse regionale kranten:
– Typisch Almelo;
– De weddingpaper Twente;
– Wedding magazine;
– TV-Oost;
– Radio-Oost